Χρήσιμα τηλέφωνα

 

 


χάρτης

ο καιρός στους Αποστόλους

 

Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας

2016

 

ΕΤΟΣ 2016

Κυριακή 8-5-2016 " 6ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας"

Κυριακή 14-2-2016 " 4ο Φεστβάλ Κρητικής Κουζίνας"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποστολιανών σε συνδιοργάνωση με την Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων διοργάνωσαν το 4ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας στις 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:30 το πρωί στο κέντρο Πάνθεον στα Ρουσοχώρια Πεδιάδος.
Το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας έχει ταυτιστεί με το διατροφικό και γευστικό πολιτισμό αυτού του τόπου και ένας από τους στόχους του είναι να μεταφέρει στις νεότερες γενιές παλιές επιτυχημένες συνταγές.
Πολιτιστικοί Συλλόγοι από όλη την Κρήτη θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ ένα παραδοσιακό φαγητό ή ένα γλυκό με υλικά που προσφέρει η Κρητική ύπαιθρος που αποτελούν τη βάση για το θαύμα της κρητικής κουζίνας.Πρόκειται για ένα αντάμωμα Συλλόγων όπου αναδεικνύεται η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα και πρωτίστως η Παράδοση και ο Πολιτισμός μας.
Η εκδήλωση είχε τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, την Αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, την ευγενική χορηγία της οικογενείας Παπουτσάκη και τη συμπαράσταση των Πολιτιστικών Συλλόγων Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά και Θραψανού.

9-1-2016 Κοπή Πρωτοχρονοάτικης Πίτας

3-1-2016

Για να προστατέψουμε τα παιδιά του χωριού μας απο τη βροχή φτιάξαμε σχολική στάση ! Με τα υλικά που περίσσεψαν κλείσαμε και μια επικίνδυνη λακκούβα στο δρόμο που πάει Θραψανό! Ευχαριστούμε πολύ το Γιώργο Ηγουμενάκη, το Νίκο Ροδιτάκη, το Γρηγόρη Περτσελάκη και την κυρία Καλλιόπη Πετρομιχελάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους!

 

κορυφή